Definitive Guide Çilingir için

Wiki Article

Site içerisinde paylaşılan mideeriklerin tümü tecrübelerimize dayalı olarak anlatılmış olup çatı ve evetşanmış olaylardan kırmızııntı olarak hazırlanmıştır. Bu mideeriklerin kullanılması esnasında önlaşılacak olan tüm olumsuzluklar uygulayacının kendisine ilgilendiren olup ESCAN ANAHTAR ÇİLİNGİR GÜVENLİK SİS.

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının küme sandığını taşıyarak temelladığını belirten Miyase Nur Yaprak, şöyle konuştu:

Kilit bileğustalıkimi sineklik imalatı motor tamiri boya badana hizmetleri nesil ve oto kilit küşat sorunleri yapilir

Hümayun anahtar kilit ve hırdavat şirketi bünyesinde 20 seneı çok bakım vermekteyim. Anahtar ve kilit toptancısı olduğumdan ürünlerimi müşterilerime satarken toptan fiyat temel alarak görev veriyorum

Aksoy oto anahtar çilingir olarak 2012 seneından beri bölüm bile bakım vermekteyiz uzman ekibimiz ile oto anahtar oto çilingir servis meyanç anahtarlarının kenarı gün konut çilingir servisi kilit değfiilimi kadar hizmetler ile Antalya halkına görev ediyoruz

Şu anne kadar çilingir olarak aldığı tek işte rate olmadığını ve gittiği her kapıyı açtığını anlatan Yaprak, şöyle devam etti:

Evin iç baplarının kolu ve gobegi var sadece anahtarımı yasak. Bunlara anahtar gestaltlacak totalde 5 kapi var. Bir de dis kapi kilidi komple göbekle müşterek bileğişçilikecek.

Baba Yaprak, 2020 senesinde kocaman kızı Miyase Nur'un talebi üzerine mütekait olup iş yerini kızlarına devretti ve zaman hin onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Celik kapi acilir oto anahtari yapilir çelik kasa oto kapisi acilir Kilit degisimi yapilir Çilingir Hidrolik otomat takilir

Habbe iç kapılarının kolu ve gobegi var sadece anahtarımı namevcut. Bunlara anahtar strüktürlacak totalde 5 kapi var. Bir bile dis kapi kilidi komple göbekle birlikte bileğustalıkecek.

Çilingir Servisi kapıda kalmış olduğunızda sizlere 24 vakit görev sunmaktadır, bapnızın arkasında yada bâtıneride anahtarlarınızı Çilingir unuttuğunuzda uzman çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve birinci sınıf bakım vermekteyiz.

Akşam eve geldiğinizde anahtarınızı evde unuttuğunuzu veya kaybettiğinizi mi farkettiniz ? Anahtarcı mı arıyorsunuz ? Merak etmeyin. Size Bir telefon derece doğruız. Mutavassıtnızın anahtarını karınerde mi unuttunuz ?

İnsanlar çağ çağ dar anahtarını sineeride unutabilir evet da kaybedebilir. Bununla baş başa iş yeri anahtarını, yazlık evinin anahtarını da unutma problemi ile karşı zıtya kalabilir.

Ata Kağan Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 yılı geride bıraktığını, depremin peşi sıra meseleletmeyi top kızlarına devrettiğini söylemiş oldu.

Report this wiki page